Kokoonpanot

Toimialakohtaiset prosessit yhdistettynä toiminnallisiin kokoonpanoihin varmistavat yritykselle kohdennetun palvelun nopeasti ja vaivattomasti. Myyntiprosessit voidaan valita käyttötarkoituksen ja toimialan mukaan. Asiakkainamme on laaja kirjo erilaisia yrityksiä. Olemme toteuttaneet toimialakohtaisia sovituksia mm. telemarkkinoinnin, tukku- ja vähittäiskaupan, ympäristöteknologian, rahoituksen sekä graafisen alan yrityksille.

Seuraavassa DealMakerin peruskokoonpanot:

DealMaker KONTAKTIT on yrityksen asiakas- ja henkilörekisterien hallintaan kohdennettu helppokäyttöinen ratkaisu.

Ajantasainen tieto on perusta onnistuneelle asiakaskohtaamiselle. Kaikki asiakastiedot ovat saatavilla yhdestä paikasta. Asioiden kirjaaminen säännöllisesti helpottaa muistamista ja lisää toiminnan suunnitelmallisuutta. Tämä luo asiakkaalle kuvan osaavasta myyjästä ja luotettavasta yrityksestä.

Asiakastiedot välittömästi kaikkien myyjien käytettävissä. Palvelu helpottaa ja parantaa myynnin ja asiakkaiden sekä organisaation sisäistä kommunikointia. Lisäksi kansainvälisillä ja hajautuneilla organisaatioilla on kaikissa toimipisteissä jatkuvasti ajan tasalla olevat tiedot. Jopa asiakkaat ja kumppanit voidaan ottaa osaksi järjestelmää.

DealMaker MYYNTI on myyntiorganisaatioiden puhelin- ja kenttämyyjille sopiva ratkaisu. Myyntityön ja tiimin hallinta on tehokasta ja helppoa.

DealMaker ohjaa käyttäjiä myynnin sekä tilaus-toimitusketjun eri vaiheiden läpi ja auttaa päivittäisissä rutiineissa. Tehtävien vastuunjako mahdollistaa ryhmien tehokkaan kommunikoinnin ja työnjaon. Myyntiprosessit voidaan valita käyttötarkoituksen mukaan. Myyntiprosessin jokainen tehtävä ja vaihe on johdon seurattavissa reaaliaikaisesti.

DealMakerilla saat yrityksesi myyjille lisää tehoa ja tulosta. Myyjät hallitsevat kaikki oman tarjous- ja tilauskannan tiedot. Palvelu muistuttaa uusista yhteydenotoista. Näin ei yksikään tarjous unohdu myyjän mappiin. Myyjä saa kaikki yhteenvedot tarjous- ja tilauskannasta; tuotteittain ajallisesti vapaasti rajattuna.

DealMaker MARKKINOINTI on myynti- ja markkinointiorganisaatioille suunnattu ratkaisu, jolla huolehdit tehokkaasti myyntitiimin toimintojen hallinnasta ja markkinointikampanjoiden toteutuksesta. Tämä kokoonpano sopii erityisen hyvin yrityksille, joiden päivittäiseen työhön kuuluu runsaasti inbound/outbound-puheluita. Markkinointikokoonpano on liitettävissä Alcatelin VoIP-ratkaisuun tai Skypeen.

 

DealMaker on luotu mukautumaan erilaisiin käyttötarkoituksiin. Käyttöönotot ovat nopeita, vaivattomia ja ennenkaikkea edullisia. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme, miten tehostaisimme yrityksenne myyntiä.